25 Aralık 2014 Perşembe

Yılbaşı Ev Partisi

Yılbaşı gecesini herkes heyecanla bekler. Yeni bir yıl, yeni hayat gibi gelir. Bilinir ki yeni yıl mutluluk, huzur getirir. Heyecanla beklediğimiz bu geceyi kimimiz arkadaşlarımızla kimimiz ailemizle akrabalarımızla geçiririz. Evde yemek yer ya da dışarıda eğleniriz. İstanbul’da dışarıda eğlenmek ne kadar mümkünse o gece.

Dışarıda kutlamayı sevemeyenlerdenim. Dışarıda yemek yesen pahalı, her yer kalabalık, gürültü fazla. Evde sakin sakin arkadaşlarla kutlamak daha akıllıca ve eğlenceli geliyor bana. Siz de bu yılbaşını evde kutlayacaksanız ve parti verme hazırlığındaysanız küçük sürprizlerle evinizi yılbaşına hazırlanın.

Yılbaşı demek parıltı demek diyorsanız o gece bardaklarınıza katın parıltınızı. Ama her yerinizin sim olmasını da kabullenmeniz gerekecek. Bardakları daha sonra makinede değil de elinizde yıkayın mümkünse.



Yeni yıla dakikalar sayarken ışıklarınızı kapatın ve mum yakın. Aman dikkat, mumları devirmeyeceğiniz, perdelerden örtülerden uzak yerlere koyunuz. Mumlarınızı süsünü de unutmayın tabii ki. Her şey yılbaşına özel olmalı.



Kendinize önümüzdeki yıl bir adım ilerlemiş olacağınız bir şey yapın, bunun için bir liste hazırlayın.



O gece özel olan fotoğraflarınızın bir arka planı olsun istiyorsanız da bu fikir işinize yarayacaktır.



Ayy amma parlak oldu evim diyorsanız… Aman deyiverin, bir gecelik de böyle oluversin.

Mutlu günler
Mutlu yıllar

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder